CERITA KITA
KM GLOBAL ANIMAL HOSPITAL SDN. BHD. merupakan sebuah klinik veterinar yang terkenal di Malaysia. Ibu pejabat kami terletak di Batu Caves, Selangor. Kami pakar dalam perkhidmatan veterinar, pembedahan haiwan peliharaan dan produk berkaitan haiwan peliharaan. Perkhidmatan pelanggan yang luar biasa memainkan peranan utama dalam klinik kami kerana kami mahu pelanggan berasa puas apabila mereka melawat kami. Jika anda memerlukan sebarang bantuan, jangan teragak-agak untuk menghubungi kami.

PERKHIDMATAN
Kami berusaha sedaya upaya untuk menawarkan perkhidmatan veterinar terkini.
KEMUDAHAN
 
01
Penginapan
 
Pergi bercuti?

Memerlukan rumah sementara untuk haiwan peliharaan dan haiwan kesayangan anda?

Tidak perlu mencari lebih jauh daripada KM Pets Hotel, kerana kami menyediakan perkhidmatan perlindungan yang selesa untuk penginapan jangka pendek. Kakitangan kami ialah pemilik haiwan peliharaan dan pencinta haiwan yang memahami keperluan kedua-dua haiwan yang datang melawat kami dan pemilik haiwan peliharaan yang membawanya. Seperti mana-mana perkhidmatan yang disediakan oleh Pusat Kesejahteraan Haiwan KM, kami menumpukan pada memastikan haiwan anda dilayan dengan penuh kasih sayang dan penuh perhatian. Tempat perlindungan kami bersih, bersih dan dilengkapi dengan lubang ekzos yang sesuai untuk pengudaraan udara. Sekiranya berlaku sebarang kecemasan, kami mempunyai doktor haiwan bertauliah kami untuk menangani keperluan haiwan kesayangan anda.

Kami juga boleh menjaga haiwan kesayangan anda walaupun untuk beberapa jam!
 
02
Teksi Haiwan Peliharaan
 
Langkau kerumitan mengatur pengangkutan untuk haiwan kesayangan anda – kami faham bahawa teksi dan pengangkutan awam seperti bas, kereta api dan LRT tidak mesra haiwan peliharaan. Oleh itu, kami berbesar hati untuk menawarkan perkhidmatan pengambilan dan penghantaran dari pintu ke pintu khusus untuk semua keperluan perjalanan haiwan kesayangan anda.

Kami mempunyai kepakaran untuk memastikan haiwan kesayangan anda mempunyai pengalaman perjalanan yang paling selamat, paling selesa, tanpa tekanan. Sama ada mengembara secara tempatan, ke acara anjing, atau mana-mana destinasi lain, Teksi Haiwan Kesayangan kami memastikan haiwan kesayangan anda bergerak dalam kenderaan berhawa dingin di bawah jagaan pengendali haiwan peliharaan yang berpengalaman dan boleh dipercayai. Perkhidmatan pengangkutan haiwan kesayangan kami adalah penuh belas kasihan, boleh dipercayai dan mengalu-alukan semua baka.
 
03
Pemindahan Haiwan Kesayangan
 
Kadangkala anda mungkin perlu mengangkut haiwan anda melalui jarak yang lebih jauh. Kami boleh membantu anda dengan perkhidmatan import, eksport dan pemindahan penghantaran haiwan hidup ke atau dari Malaysia. Perkhidmatan ini disediakan oleh rakan kongsi kami.
 
04
Perkhidmatan Pengebumian Haiwan Peliharaan
 
Kehilangan haiwan peliharaan boleh menjadi pengalaman yang tertekan. Kami berharap dapat membantu memudahkan proses dengan menawarkan perkhidmatan pembakaran mayat, yang disertakan dengan tempayan, peti mati dan album foto untuk mengekalkan kenangan anda tentang ahli keluarga anda yang disayangi. Perkhidmatan ini disediakan oleh rakan kongsi kami.
 
 

Recent Updates
Pejabat Utama
Hubungi Kami
Pejabat Utama
Switch To Desktop Version